Özatak, Hakkari'de toprağa verildi

Özatak, Hakkari'de toprağa verildi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çıkan çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Teğmen Abdulselam Özatak Hakkari'de geniş güvenlik önlemleri arasında toprağa verildi.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKARİ - Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasakları ve ilçedeki operasyonlar devam ederken, dün çıkan çatışmada yaşamını yitiren Hakkari’nin Durankaya beldesi Çaylıca köyü nüfusuna kayıtlı Teğmen Abdulselem Özatak’ın cenazesi, sabah saatlerinde Van’dan Hakkari’ye getirildi.

Teğmen Özatak için öğle saatlerinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Hakkari Valisi Yakup Canbolat, askeri erkan, Durankaya Belde Belesiyesi Başkanı Fatih Keskin, Özatak'ın ailesi ve kurum amirleri katıldı.

Asker kıyafeti giydirilen Özatak'ın annesi ve kardeşlerinin, gözyaşlarına hakim olmadığı gözlemlenirken, kentteki bütün köy korcularına katılım zorunluluğu getirilen cenaze buradaki törenin ardından Durankaya beldesine uğurlandı.

Özatak'ın cenazesi akşam saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Durankaya Beldesine Çaylıca köy mezarlığında Özatak'ın yakınlarınında aralarında bulunduğu kalabalık bir grup tarafından toprağa verildi.

1-20160206220431.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.