Ovacık köylerinde sokağa çıkma yasağı

Ovacık köylerinde sokağa çıkma yasağı

Ovacık ilçesi ormanlık alanlarında yaşanan bombardımanın ardından ilçeye bağlı köy ve mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Dersim'in Ovacık ilçe merkezine bir kilometre uzaklıkta bulunan Kayak Merkezi kırsalının dün gece boyunca bombalanmasının ardından ilçeye bağlı 5 köy/mahallede ve bağlı mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 

İlçede operasyonların devam edildiği belirtilirken, Tunceli Valiliği ilçeye bağlı 5 köy/mahalle ve bağlı mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ovacık ilçemiz kırsalında devam eden operasyonlarda vatandaşın can ve mal güvenliğinin temini açısından 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu uyarınca; Ovacık ilçesi Yenisöğüt, Çemberlitaş, Otlubahçe, Yoğunçam ve Aşağıtorunoba köy/mahalleleri ve bağlı mezralarında; 22 Ekim 2016 tarihi saat 09.30'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.