Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Basın Ekspres Yolu İkitelli istikametinde seyir halinde olan 34 NE 0451 plakalı otomobilin çarptığı S.E(83) isimli vatandaş hayatını kaybetti.

Basın Ekspres Yolu İkitelli istikameti Çobançeşme Kavşağı’nda meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 00.00 sıralarında İkitelli istikametine seyir halinde olan 34 NE 0451 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı iddia edilen 83 yaşındaki S.E. isimli vatandaşa çarptı. Çarpmanın şiddetiyle S.E isimli yaşlı vatandaş yol kenarında bulunan bariyerlerle otomobilin arasına fırladı. Vatandaşın kan kaybettiğini gören otomobil sürücüsü durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 83 yaşındaki S.E.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Hayatını kaybeden S.E’nin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.