Otomobil TIR'a çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Otomobil TIR'a çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir otomobil, önündeki TIR'a çarpmasının ardından köprü bariyerlerine vurdu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 19.30 sıralarında Zonguldak-İstanbul yolunun Gülüç Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Serdar G. (54) idaresindeki 43 DK 533 plakalı otomobil, Ereğli istikametine seyir halinde iken önünden giden Rahmi T. idaresindeki 54 H 2470 plakalı TIR’a çarparak kontrolden çıktı. Hızla köprünün bariyerlerine çarpan otomobildeki sürücü Serdar G. ile yanında yolcu olarak bulunan Salim Özsoy (66) sıkıştı. Sürücü Serdar G. ile yanındaki Salim Özsoy, dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye ekipleri uzun süren çalışmalar sonucu otomobilden önce Salim Özsoy’u ardından da sürücü Serdar G.’yi çıkarttı.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından iki ayrı ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı. Özel hastaneye kaldırılan Salim Özsoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat kapalı kalan yol hurdaya dönen otomobilin çekici ile kaldırılmasından sonra yeniden trafiğe açıldı. Lastikleri patlayan TIR bir süre jantlarının üzerinde ilerleyerek yoldan kaldırılırken, sürücüsü ise ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

Öte yandan, Gülüç Köprüsü'ndeki kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Serdar G.'nin daha önce kullandığı başka bir otomobille kaza yaptığı, bu kazada anne ve babasının hayatını kaybettiği, kendisinin ise kopan bacağına protez takıldığı öğrenildi.

Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.