Otomobil devrildi: 1 ölü, 3 yaralı

Otomobil devrildi: 1 ölü, 3 yaralı

ADIYAMAN’da, kontrolden çıkarak devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Kaza, dün gece geç saatlerde Adıyaman-Kahta karayolunun 35’inci kilometresinde meydana geldi.

ADIYAMAN - Kaza, dün gece geç saatlerde Adıyaman-Kahta karayolunun 35’inci kilometresinde meydana geldi. Adıyaman yönüne giden 28 yaşındaki Hüseyin Altuğ yönetimindeki 27 L 9795 plakalı otomobil, kontrolden çıktıktan sonra refüje çarparak devrildi.

Otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü Altuğ ile yanında bulunan Murat Kaya, Sinan Karaman ve Mustafa Dişkaya yaralandı.

Yaralılar, yoldan geçen diğer sürücülerin çağırdığı sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Kahta Devlet Hastanesi acil servisinde tedaviye alınan yaralılardan 19 yaşındaki Sinan Karaman, kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Otomobil devrildi: 1 ölü, 3 yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.