Ön Muhasebe Programı

Ön Muhasebe Programı

İşletmemizin gelir gider hesaplarını ve müşterilerine kesilmesi gereken faturaları bilgisayar ortamında takip etmek için bir ön muhasebe programına ihtiyaç duyarız.

İşletmemizin gelir gider hesaplarını ve müşterilerine kesilmesi gereken faturaları bilgisayar ortamında takip etmek için bir ön muhasebe programına ihtiyaç duyarız. Ticari ön muhasebe programı seçerken öncelikle yazılımın kullanım kolaylığı ve işlemleri hızlı yapması tercih sebeplerimizdendir. Bu konuda en iyi ön muhasebe yazılımlarından biri olan Fenesoft Ön Muhasebe Programı ile işletmemizin tüm hesaplarını kolaylıkla takip edebiliyoruz. Program; cari, kasa, stok, fatura, çek, senet, teklif ve sipariş modülleri ve gelişmiş raporlama seçenekleri ile ön muhasebe tutma konusunda oldukça yetenekli bir yazılımdır. Fenesoft Ön Muhasebe Pro ile cari hesapların borç – alacak takibini, stok takibi, fatura kesme, kasa gelir – gider takibi, çek ve senet takibi, teklif hazırlama ve sipariş takibi işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Yazılımın cari hesap takip özelliği ile müşterilerinizin ve firmaların alış, satış, ödeme, tahsilat işlemlerinin kaydını tutabilir ve cari hesap ekstresi ile gerektiğinde rapor alabilirsiniz. Stok takip özelliği ile stokta tuttuğunuz ürünleri programa kaydederek, stok giriş ve çıkış kayıtlarını yapabilir, satış ve alış işlemleri sonucu programın otomatikmen stok miktarına uyguladığı ekleme ve düşüşlerin sonucu oluşan stok bakiyesini takip edebilirsiniz.

Fenesoft ön muhasebe programları ; cari hesap programı, stok takip programı, müşteri takip programı, müşteri ve kasa yönetim programı, kasa programı, adres defteri, teknik servis programı gibi ticari paket programlarından oluşmaktır. Ticari programlar hakkında detaylı bilgi için www.fenesoft.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

(ilandır)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.