Olmayan traktörüyle gitmediği İstanbul'da ceza yedi

Olmayan traktörüyle gitmediği İstanbul'da ceza yedi

Balıkesirli Mehmet Gülbudak gitmediği İstanbul'da olmayan traktörüyle trafik cezası yedi.

Balıkesir'de esnaflık yapan 49 yaşında Mehmet Gülbudak, E-Devlet şifresiyle girdiği internet sitesinde şok yaşadı. Gitmediği İstanbul'da traktörle trafik cezası yediğini gören Gülbudak, "E-Devlet şifremi ara ara kullanıyorum.Buradan internetten girdim. İstanbul'da bir traktörden dolayı ceza yediğimi öğrendim. Hem de traktörle. Ömrümde traktöre binmedim. 2014'de yemişim cezayı. En son 2013'te İstanbul'a gittim. O da Otobüsle. Ama ben ömrümde traktöre binmedim" dedi.

Trafik cezasını gördüğünde şok olduğunu söyleyen Mehmet Gülbudak, "Ben bu cezayı yemedim ve haksız olan bir ceza. Ben bu cezanın takipçisi olacağım. Traktörün de hacizi varmış traktör benimmiş. Ben 49 yaşındayım. 49 yaşıma rağmen traktöre binmiş insan değilim. Artık İstanbul'da traktörle hangi yola girmişsem onu da bilmiyorum" diye konuştu.

"CEZAYI ÖDETECEKLERSE TRAKTÖRÜ DE VERSİNLER"

Hacizli olduğu öğrenilen traktörden yediği cezaya itiraz edeceğini söyleyen Gülbudak, "Devlet böyle bir ceza yazmış. Madem ben bu cezayı ödeyeceksem şuradan üzerime traktör görülüyor. Getirsinler bana o zaman traktörü de ben de hiç olmazsa ödediğim cezaya oh diyeyim" dedi.

Cezanın 222 TL olduğunu ve faiziyle 666 TL'ye yükseldiğini dile getiren Gülbudak, "Ben bu olayın arkasını bırakmayacağım. Bunu yazan memuru bulacağım ve dava açacağım o memur hakkında. Haksız yere hayali yere bana o memur ceza yazdıysa ben de kanuni hakkımı kullanarak yasal işlemleri başlatacağım" şeklinde konuştu. 

y1-248.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.