Okula silahlı saldırı

Okula silahlı saldırı

ABD yine bir okul saldırısına sahne oldu. Washington'da bir öğrenci, okulun kantinine girerek etrafa ateş açtı. 1 kişi öldü, 3'ü ağır dört kişi yaralandı. daha sonra silahlı saldırgan kendini vurdu.

Washington'da bir lisede meydana gelen saldırının sorumlusu okulun öğrencisi Jaylen Jay Fryberg'dü. Fryberg günün erken saatlerinde okul kantinine girerek etrafa ateş açtı.

Saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Yaralananlardan üçünün durumunun ağır olduğu bildirildi. Fryberg ise saldırının ardından intihar etti. Olayın ardından okul ve çevresi güvenlik şeridiyle çevrildi.

Okuldan tahliye edilen öğrenciler kendilerini evlerine götürecek servis araçlarını beklemek için okulun yakınındaki kiliseye sığındı.

Polis, lisede birinci sınıf öğrencisi olan Jaylen Fryberg'in eylemi tek başına gerçekleştirdiğini belirtti. Arkadaşları, başarılı ve sevilen bir öğrenci olduğunu söyledikleri Fryberg'ün neden böyle bir şey yaptığına anlam veremediklerini söyledi.

Jaylen Fryberg'ün, sevgilisinden ayrıldıktan sonra depresyona girdiği tahmin ediliyor. Yakın arkadaşının eski sevgilisiyle birlikte olmaya başlamasının da bunda etkili olduğu yorumları yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.