Oktay Vural'dan Kılıçdaroğlu’na cevap

Oktay Vural'dan Kılıçdaroğlu’na cevap

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, “Hiçbir tutum, hiçbir tercih, hiçbir politikanın MHP’de bir kırılganlığa, bir kopuşa doğru sürüklenmesine zemin oluşturması, yol açması mümkün değildir” dedi.

Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun sözlerini değerlendirerek, “Milliyetçi Hareket Partisi güçlenerek geleceğe taşıma konusundaki değerlendirmelerin bir başka mahfil yapı, bir parti tarafından fırsat olarak değerlendirilmesi ve bu konuda algı operasyonu yapılması, asıl hedefinin Milliyetçi Hareket Partisi ve milliyetçi-ülkücü dava olduğunu ortaya koymaktadır. Dedikodu, duyularla siyaset yaparak, başkalarının değirmenine su taşıyanlar açıkçası kime hizmet ettiklerini bilmelidir ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin davasını, mensubiyetini bilmeyecek kadar da bu konuda bilgisiz ve fikirsiz olduklarını ortaya koymaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi 47 yıllık siyasi geçmişini şerefli bir şekilde sürdürmektedir ve bugün de Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsil eden milletvekilleri de 47 yıllık onurlu ve şerefli mücadelenin temsilcisi olduğu bilincindedir. Hiçbir tutum, hiçbir tercih, hiçbir politikanın MHP’de bir kırılganlığa, bir kopuşa doğru sürüklenmesine zemin oluşturması, yol açması mümkün değildir” dedi.

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Vural, İngiltere'deki referandum sonuçlarına ilişkin olarak, “Bu kararın önemli ölçüde hem Avrupa Birliği’nin geleceği hem de açıkçası yapılanması açısından ekonomik, siyasal anlamıyla önemli etkileri olacaktır. Birçok Avrupa Birliği ülkesinde bunun bir oluşturduğu politik, mali, ekonomik riskleri dikkat ele aldığımızda Türkiye olarak bu süreçten Türkiye’nin milli menfaatlerini de düşünerek hareket edilmesi gerektiği açıktır” değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.