Öğrencilerden önemli başarı

Öğrencilerden önemli başarı

Yüksekova Vali Erdoğan Gürbüz Ortaokulu öğrencileri, okullararası Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazandı.

BİLAL TİNAR
YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Hakkari’de düzenlenen okullararası satranç turnuvasında dört ayrı kategorinin üçünde il birinciliği alarak Kahramanmaraş’ta düzenlenen bölge müsabakalarına katılan Yüksekova Vali Erdoğan Gürbüz Ortaokulu öğrencileri,  'Yıldız Erkekler' kategorisinde Yasin Arıcı, 'Yıldız Kızlar' kategorisinde Çiğdem Arıcı ile derece elde ederek Balıkesir'de düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılma başarısını gösterdiler.

i-1-20150521153426.jpg

Okul Müdürü Tarık Kesici başarılı öğrencileri tebrik ederek, "Eğitimin bir bütün olduğunu gözeterek gerek idaremiz, gerek öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte ortak bir çalışmanın ürünü olarak birçok başarıya imza attık. Öğrencileri akademik başarıların yanı sıra sportif kültürel alanlarda da en iyi şekilde hazırlamaya gayret ettik. Nitekim yıl içerisinde düzenlenen etkinliklerde öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarılar gurur kaynağımız oldu. Bundan sonra da bu tür çalışmalara aynı özveriyi göstererek, öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamaya gayret edeceğiz" dedi.

i-2-532.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.