Öğrenciler Satranç Turnuvasında

Öğrenciler Satranç Turnuvasında

Bartın’da 145 öğrencinin katıldığı satranç turnuvası başladı.

Bartın İstiklal İlkokul’unda ‘Elma Şekeri’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvası başladı. Türkiye Satranç Federasyonu ile ortaklaşa gerçekleştirilen turnuvaya Bartın ve bölge illerden toplam 145 öğrenci katılıyor.

Turnuvaya katılımın yoğun olduğunu söyleyen İstiklal İlkokulu Müdürü Taner Evren, “Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte yapılan Bartın Federasyonu ve İstiklal İlköğretim okulu ‘Elma Şekeri’ etkinlikleri çerçevesinde Türkiye çapında bir satranç turnuvası gerçekleştiriyoruz. Turnuvaya Karabük, Kastamonu, Zonguldak ve Düzce tarafından katılım oldukça yoğun. Satranç turnuvası 3 kategoride yapılıyor. Açıkta 17, yıldızlarda 41, küçüklerde de 87 sporcu turnuvada yarışıyor. Turnuvanın sonunda birinci olan arkadaşımıza çeyrek altın, ikincilere gram altın, üçüncülere ise gram yarım altın hediyelerimiz olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.