Nusaybin’de sokağa çıkma yasağı ‘kısmen’ kaldırıldı

Nusaybin’de sokağa çıkma yasağı ‘kısmen’ kaldırıldı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 14 Mart’tan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının 6 mahalle haricindeki mahallelerde saat 14.00’ten itibaren ‘kısmen’ kaldırılacağı açıklandı.

“Operasyonlar bitti” açıklamasına rağmen Mardin’in Nusaybin ilçesinde 14 Mart’tan bu yana süren sokağa çıkma yasağının ‘kısmi’ olarak kaldırılacağı açıklandı.

Yasağın kalktığı mahalleler

Mardin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Yeni Turan Mahallesi, Yeşil Kent Mahallesi, Mor Yakup Mahallesi, 8 Mart Mahallesi, Gırnavas Mahallesi, Devrim Mahallesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi, Çatalözü Mahallesi, İpekyolu Mahallesi ve Barış mahallesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı 25 Temmuz 2016 Pazartesi günü saat 14.00 itibariyle kaldırılmıştır. Ancak bu mahallelerde 30 gün süreyle akşam 21.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı devam edecektir” denildi

Yasağın devam ettiği mahallele

Açıklamada, Abdulkadir Paşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Zeynel Abidin Mahallesi ve Kışla Mahallesi’nde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ise ‘ikinci bir emre kadar’ devam edeceği bildirildi ve bu mahallelere girilmemesi uyarısında bulunuldu.

Valilik açıklamasında ayrıca, hasar ve zararların tespiti için Nusaybin Kaymakamlığı, ilçe kaymakamlıkları ve Mardin Valiliği’ne başvuru yapılabileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.