Nuh Köklü davası ertelendi

Nuh Köklü davası ertelendi

Kadıköy’de kartopu oynarken bir esnaf tarafından bıçaklanarak öldürülen gazeteci Nuh Köklü davası, sanık Serkan Azizoğlu’nun ” “akıl sağlığı raporu” ulaşmadığı için ertelendi.

İstanbul Kadıköy’de arkadaşlarıyla kartopu oynarken, bir esnafın dükkanının camının kırılması sonucu bıçaklanarak öldürülen Gazeteci Nuh Köklü’nün davasının dördüncü duruşması görüldü.

Duruşmayı Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekil Sezgin Tanrıkulu da izledi.

İstanbul Anadolu Adliyesi 5 Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava, sanık Serkan Azizoğlu’nun “akıl sağlığı raporu” mahkemeye ulaşmadığı için hızla ertelendi.

Bir sonraki duruşma 13 Mayıs’ta görülecek.

Mahkeme bir önceki celse, sanık Serkan Azizoğlu’nun akıl sağlığının yerinde olup olmadığını belirlenmesi için 7 Mart’ta Adil Tıp Kurumu’na yatırılmasına karar vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.