Norşîn’de coşkuluı BDP mitinginde

Norşîn’de coşkuluı BDP mitinginde

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Bitlis’in Norşîn (Güroymak) ilçesinde 1 Haziran'da tekrarlanacak yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde kitlesel miting düzenledi.

BİTLİS - Bitlis-Tatvan arasında bulunan Üçyol mevkiinde binlerce kişi BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş beraberindeki heyeti karşıladı.

Yoldan geçen araçlar korna ile konvoya destek olurken, konvoyun geçtiği güzergahta evlerinin pencereleri ve balkonlarına çıkanlar zafer işaretleri ve sarı, kırmızı ve yeşil puşilerle konvoyu selamladı.

Mitinge, BDP Bitlis, Hizan, Mutki, Yolalan belediye eş başkanları, HDP Iğdır Milletvekili Pervin Buldan, HDP Amed Milletvekili Altan Tan, HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, HDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, Amed Büyükşehir eski belediye başkanı Osman Baydemir, BDP PM ve MYK üyeleri, BDP Genel Başkan Yardımcısı Merah Danışbestaş, BDP ve HDP Bitlis il ve ilçe yöneticileri yanı sıra binlerce kişi katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.