Newroz’un kutlanacağı Bakırköy’de yollar kapatılıyor

Newroz’un kutlanacağı Bakırköy’de yollar kapatılıyor

İstanbul’da HDP’nin Newroz kutlaması için çağrı yaptığı Bakırköy’de, kutlama alanı olan Halk Pazarı alanına çıkan yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) Newroz kutlamaları için bugün çağrı yaptığı Bakırköy’de Halk Pazarı alanına çıkan yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Bakırköy Halk Pazarı alanında düzenlenmek istenen Newroz etkinliği kapsamında saat 07.00’den itibaren etkinliğin bitimine kadar yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Kapatılacak yollar

Buna göre; Ekrem Kurt Bulvarı Marmara Forum yanından İsmail Erez Bulvarı’na katılım ile İncirli’den ve D-100’den İsmail Erez Bulvarı’na katılımlar trafiğe kapatılacak.

Alternatif yollar

Alternatif güzergahlar ise şöyle: İsmail Erez Bulvarı dışında Ekrem Kurt Bulvarından Bakırköy Adliyesi İstikametine tüm gidişler yapılabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.