'Musa'yı getir, Mahsun'u al'

'Musa'yı getir, Mahsun'u al'

Bağlar ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi'nde bir eve baskın yapan polisler, Mahsun Adsız adlı yurttaşı gözaltına aldı. Baskını gerçekleştiren onlarca polis mahalleyi ablukaya alırken, polislerin Atsız'ın ailesini, "Mahsun'u bırakmamızı istiyorsan, Musa'yı

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın bağlar ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde bir eve zırhlı araçlar eşliğinde onlarca özel harekat polisleri tarafından baskın düzenlendi.

Dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen baskında, Mahsun Atsız (21) adlı yurttaş gözaltına alındı. Polislerin eve uzun namlulu silahlarla baskın yaptığı ve evin bulunduğu mahallenin tüm sokak başlarının polisler tarafından zırhlı araçlarla kapatıldığı belirtilirken, polisler tarafından evde yapılan aramalarda da evin kapıları kırılırken, evdeki eşyalar da alt üst edildi. 

Ev sakinlerinden gözaltına alınan Mahsun Atsız'ın babası Mehmet Ali Atsız'ın verdiği bilgilere göre, polislerin kendilerine, daha önce Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nde adli bir suçtan 49 yıl ceza alan hükümlü 26 yaşındaki oğlu Musa Atsız'ın cezaevinden geçen yıl firar etmesini gerekçe göstererek, "Mahsun'u bırakmamızı istiyorsan, Musa'yı al getir" dediklerini söyledi.

Polisler tarafından gözaltına alınan Atsız'ın Şehitlik Polis Karakolu'na götürüldüğü kaydedildi. 

b1-021.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum