Muğla’da kar yağışı ulaşımı aksattı

Muğla’da kar yağışı ulaşımı aksattı

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeniyle bir süre ulaşım kesildi. Karayolları ekipleri ilçeye olan ulaşımı açmak için kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla’da iki gündür devam eden sağanak yağış merkez ilçe Menteşe’de akşam saatlerinde şiddetini arttırırken, Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeniyle ulaşım kapandı.

Karayolları ekipleri Kavak Mahallesi'nden itibaren kar küreme çalışması başlatırken, saat 19.30’a kadar Kavaklıdere-Aydın Bozdoğan yol ayrımına kadar yolu açtı. Kavaklıdere ilçesine olan ulaşımın açılması için de Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden yardım istendi.

Kavaklıdere yolunun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanması ile seyir halinde olan çok sayıda araç mahsur kaldı. Zincir ve kış lastiği bulunmayan birçok araç kar yağışı nedeniyle hareket edemezken, karayolları ekiplerinin gelmesinin ardından yollarına devam etti. Bazı araç sürücüleri ise geri dönmek zorunda kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.