Mobil aygıt pazarına yenisi eklendi

Mobil aygıt pazarına yenisi eklendi

Wi-Fi ağ ürünlerinin küresel tedarikçisi olan TP-LINK, ticari kapsamını genişletmek amacıyla mobil aygıt pazarına giriş yaparak, Neffos akıllı telefonuyla yeni ürün grubunu duyurdu.

Şubat ayında piyasaya sürülen Neffos akıllı telefonun en önemli özelliği, akıllı ve basit kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olması. Teknolojinin telekomünikasyon endüstrisindeki mevcut birikimi sayesinde şirket, insanlaştırılmış tasarımın en iyisini yapmak için çaba gösteriyor. Akıllı telefon, kullanıcılara ideal bir ekosistem oluşturmak amacıyla standart protokol üzerinden akıllı telefonlarla bağlantı kurmak isteyen şirket açısından bir ilerleme niteliğinde.

TP-LINK Başkanı Jeffrey Chao, “Akıllı telefonun geliştirilmesindeki başlıca amacımız, insanlar ve aygıtlar arasında kusursuz bir bağlantı kurarak benzersiz bir dijital deneyim yaşatmaktır. Gerçek bir akıllı telefonun kullanıcılara teknolojiden zevk alma deneyimini yaşatırken aynı zamanda bilgi patlamasının olduğu bu dönemde basit bir yaşam biçimi sağladığına ve bu nedenle de akıllı telefonun sadece bir araç olmakla kalmayıp kişinin kendini yansıttığı bir moda ikonu olduğuna inanıyoruz” dedi.

Chao, “Gelecekte kullanıcılar açısından ilgili aygıtların otomatik aktifleştirilmesi ve kontrolüne ilişkin farklı alanlarda akıllı kimlik saptama özelliğini oluşturmak istiyoruz. Akıllı telefonlarımız ile kullanıcılar, ev aygıtlarıyla daha yakın bir bağlantıya sahip olacaklar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.