Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne saldırı

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne saldırı

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 2'i polis 5 kişinin hayatını kaybettiği, en az 51 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Mardin’in Midyat ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saat 11.00 sıralarında meydana gelen patlamanın ardından çatışma çıktı.

Patlama yerine çok sayıda ambulans sevkedilirken, 2'i polis 5 kişinin hayatını kaybettiği, 38'i polis 51 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Meydana gelen patlama nedeniyle emniyet müdürlüğü binası ve çevredeki binalar hasar görürken, ilçeye Mardin’den takviye birliklerin sevkedildi.

Yayın yasağı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), Mardin’in Midyat ilçesinde meydana gelen patlamayla ilgili geçici yayın yasağı getirildi.

Erdoğan bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Mardin Vali Yardımcısı Erkan Çapar ile görüşerek saldırıyla ilgili bilgi aldı.

i-1-20160608115228.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.