MHP sıkıyönetim dedi

MHP sıkıyönetim dedi

Bahçeli, Davutoğlu ile yaptığı görüşmede terörle ‘topyekûn mücadele edilmesi gerekliliğini’ vurguladı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara’da 2’si canlı bomba 35 kişinin ölümüne neden olan saldırının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ile önceki gün yaptığı görüşmeyle ilgili partisinin Başkanlık Divanı’na bilgi verdi.

Davutoğlu’nun saldırıyı gerçekleştiren canlı bomba ve ona yardım edenlerle ilgili örgüt bağlantılarının çok yönlü olarak araştırıldığı bilgisini verdiğini aktaran Bahçeli, tüm çalışmalar tamamlanmadan örgüt ismi açıklanmayacağı bilgisinin de paylaşıldığını söyledi. Bahçeli, Davutoğlu’na ilettiği önerileri de paylaştı.

Hassas bölge önerisi

Edinilen bilgiye göre Bahçeli görüşmede, sıkıyönetim dahil, teröre karşı her türlü güvenlik önleminin alınması önerisinde bulundu. Bahçeli, büyükşehirlerde oluşturulacak “hassas bölgelerle” terörle mücadele edilebileceğini söyledi. Bahçeli, Ankara’yı örnek olarak anlattığı ve kentin kalabalık yerlerinde hassas bölgeler oluşturulabileceğini ve güvenliği artırıcı tedbirler alınabileceğini belirtti. (Cumhuriyet) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.