Mardin'de su arızası giderildi

Mardin'de su arızası giderildi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Beyazsu ana isale hattının üzerinde bulunan üç ayrı noktada şebeke patlamasından kaynaklı yaşanan hasarların bakım ve onarım çalışmalarının bittiğini bildirdi.

Marsu Genel Müdürlüğü, 24 Nisan'da Beyazsu Ana isale hattının üzerinde bulunan üç farklı noktada hat patlaması sonucu yaşanan sorunların giderilmesi için başlattığı çalışmalar sona gelindi.

Marsu Genel Müdürlüğü yetkilileri konu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklama şöyle: "Mardin, Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinin su ihtiyacını karşılayan  Beyazsu İsale  hattının üzerinde  bulunan vana ve vantuz  menhollerinde üç  ayrı noktada  yaşanan  şebeke  patlamasından  dolayı  su  kesintisi başlamıştı. Bu kesintilerin giderilmesi için ekiplerimiz yoğun bir çalışmanın ardında hasarları giderdiler. Beyazsu Ana isale hattına kontrollü bir şekilde suyu bıraktık. Su 28.04.2016 saat 23:00 tarihi itibariyle Kızıltepe, Artuklu ve Nusaybin ilçelerine verilecektir. Su pompa istasyonlardaki depoların dolması ile birlikte su temini sağlanacaktır.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.