Manken olmak isteyenler Ros Ajans’a koşuyor

Manken olmak isteyenler Ros Ajans’a koşuyor

Fotomodellik ve mankenlik konusunda tedirgin olan manken-fotomodel adayları, artık güvenilir bir ajans istiyor.

Türkiye’de mankenlik zor iş. Güzellik ve boy varsa, tanıdık da olunca birşeyler oluyor. İşte bu dönem geride kaldı. Mankenlikte torpil dönemine son veren Ros Ajans, artık manken olmak isteyenlerin gözde ajansı oldu.

Fotomodellik ve mankenlik konusunda tedirgin olan manken-fotomodel adayları, artık güvenilir bir ajans istiyor. Sümer Feyzan tarafından 2004 yılının Ocak ayında güvenilir, kaliteli bir ajans temelleri üzerine kurulan Ros Mankenlik Modellik Organizasyon ve Tanırım Ajansı genç ve dinamik kadrosuyla  manken adaylarının yüreğine su serpti.

Manken ve fotomodel olmak isteyenlerden 5 fotoğraf haricinde başka bir şey istemediklerinin altını çizen Ros Ajans yetkilileri, günde bin 400’ün üzerinde başvuru aldıklarını, en büyük alt yapıya sahip olan ajansın medya ajanslarına da hizmet verdiklerinin altını çizdi.

Türkiye’nin en güvenilir ve kaliteli mankenlik ajansı olan Ros Ajans, en iyi cast ajansı konumunda. Türkiye’nin en kaliteli cast ajansı, en büyük cast ajansı, mankenlik ajansı, modellik ajansı ve fotomodel ajansı olarak öne çıkan www.rosajans.com, manken ve fotomodel olmak isteyenlerin önünü açıyor.

MANKEN BİLGİLERİ HERKESE AÇIK DEĞİL

Ros Ajans sitesinde yer alan manken, model, host ve hosteslerimiz ile ilgili bilgiler sadece çalıştığı firmalara açık olması dikkat çekiyor. Online olarak başvuruda bulunan manken ve fotomodel adayları, bir ön elemeye tabi tutulduktan sonra portföye girebiliyor.

ERKEKLERDE YAKIŞIKLILIK ESAS

Ünlü manken ve fotomodel hayalleriyle yaşayan bayan ve erkeklere çağrıda bulunan Ros Ajans, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya, Eskişehir' de şube, stüdyo ve ön başvuru ofislerine yapılacak başvurularla ünlü manken ve fotomodel olma şansı veriyor. Elemeleri geçtikten sonra kendilerini podyumda bulacak olan manken ve fotomodel adaylarında bayanlarda boy ve güzellik öncelikli tercih ediliyor. Erkeklerde de yakışıklılık ve boya dikkat eden Ros Ajans, kendisine güvenen bayan ve erkekleri şanslarını iyi kullanmaya davet ediyor.

ROS AJANS HİZMET ALANLARI GENİŞLEDİ

Mankenlik Ajansının, Katalog çekimlerinin ve Prova Mankenliğinin yanı sıra fuar ve ürün tanıtım çalışmaları için Fuar Hostesi ve Ürün Tanıtım Hostesi kadrosu ile fuar hostesliği hizmeti veren Ros Ajans, Fuar Standı tasarım ve kurulum hizmetini de geçen sene bünyesine katarak sektördeki hizmet alanlarını genişletti.

Hayatta fırsatların her zaman ele geçmeyeceğini ifade eden Ros Ajans, güzellik ve yakışıklılığın geçici olduğunu, zaman kaybetmeden başvuruların yapılması halinde mankenlik ve fotomodellik yolunda önemli adım atılması gerektiğinin altını çizdi.

KONAKLAMA GİDERLERİ ROS AJANS’TAN

Türkiye’de 6 ilde şubelerinin bulunduğunun altını çizen Ros Ajans, Türkiye' nin en büyük cast ajansı , yetkilileri, “Türkiye’nin her yerinden mankenlik ve fotomodellik için başvurular kabul ediliyor. Birinci ön elemeden geçen manken ve fotomodel adayları ikinci eleme ve demo çekimleri için çağrıldığında yol masrafları ve gerektiğinde konaklama masrafını karşılıyoruz” dediler.

Başvuran manken ve fotomodel adayları için ortalama 250 lira harcama yaptıklarına dikkat çeken RosAjans  yetkilileri, “Türkiye’nin her yerinden manken ve fotomodel olabilmek için bayan ve erkekler başvuruda bulunuyor. Bu başvuru yoğunluğuna rağmen Ros Ajans, büyük bir yükün altına giriyor. Bu yüzden elemelerde daha titiz davranıyoruz” diye konuştular.

ÖN ELEME SONRASI DEMO ÇEKİMİ

Elemeler için Ros Ajans, internet sitesinden başvuran bayan ve erkek model adaylarından 5 adet fotoğraf isteniyor. İlk başvurular ön elemeden geçildikten sonra Ros Ajans yetkilileri, uygun buldukları manken ve fotomodel adayını arayarak ikinci ön eleme ve demo çekimleri için iletişime geçiliyor.

Ünlü manken yapma konusunda iddialı olan Ros Ajans, Türkiye’nin en büyük cast ajansı ve Türkiye’nin en kaliteli cast ajansı olarak güvenilirliği ön planda tutarken, medya ajanslarıyla yaptıkları ciddi çalışmalar da dikkat çekiyor.  Türkiye’nin en iyi cast ajansı olan www.rosajans.com’a manken ve fotomodellik başvurusu için adaylardan internet sitesinden 5 fotoğraf ile birlikte başvurmaları isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum