Malatya'da Cihat Türkan'ın cenazesi teşhis edildi

Malatya'da Cihat Türkan'ın cenazesi teşhis edildi

Sur'dan Malatya'ya gönderilen 8 cenazeden birinin daha kimliği netleşti. Mazlum Karakoç'tan sonra Cihat Türkan'ın cenazesi de ailesi tarafından teşhis edildi. Malatya'da 6 cenaze, Elazığ'da da 7 cenaze teşhis edilmeyi bekliyor.

Diyarbakır Sur'da devlet güçlerinin ateşi sonucu hayatını kaybeden ve Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürülen 8 cenazeden biri daha teşhis edildi. Sabahın erken saatlerinde kuruma giden Türkan Ailesi, Cihat Türkan'ın cenazesini teşhis etti. Türkan Ailesi, çocuklarının cenazesini aldıktan sonra Diyarbakır'a doğru yola çıkacak. 

Malatya'da çocuklarını teşhis edemeyen aileler ise 7 cenazenin bulunduğu Elazığ gitti. 

Diyarbakır'ın Sur ilçesinden çıkarılan 15 cenazeden 8'i Malatya'ya, 7'si de Elazığ Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Malatya'da dün Mazlum Karakoç'un da cenazesi teşhis edilmişti. Karakoç ve Türkan'ın cenazelerinin alınmasından sonra Malatya'da şu an 6 cenaze, Elazığ'da da 7 cenaze teşhis için bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.