Lüks cipin çarptığı minibüs devrildi: 4 yaralı

Lüks cipin çarptığı minibüs devrildi: 4 yaralı

Kocaeli’de lüks bir cip ile minibüs kavşağa aynı anda girmeye çalışınca kaza meydana geldi. Kazada minibüs devrilirken iki araçta toplam 4 kişi yaralandı.

Kaza Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde Akçakoca Konutları istikametine gitmekte olan Ali Haydar Gülle yönetimindeki 27 ADD 01 plakalı lüks cip ile Turan Güneş caddesi üzerinden Bağdat caddesi yönünde gitmekte olan Koray Sağlam yönetimindeki 41 P 2666 plakalı minibüs, iki caddenin kesişimi olan Santral Kavşağı’nda karşılaştı. Lüks cip o sırada Santral Kavşağı’na hızlı giren minibüsün arka kısmına çarptı. Kazada minibüs devrilerek Bağdat caddesinin trafiğe kapanmasına sebep oldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazanın yaşandığı Santral Kavşağı’na hızla gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, araçlardan kendi çabaları ile çıkmayı başaran 27 ADD 01 plakalı araçtaki yolcular Ümran Söylemez ve Dilruba Duygu Söylemez ile 41 P 2666 plakalı araçtaki yolcular Emircan Sağlam isimli çocuk ve Sema Ertürk’ü tedavi altına aldı. Kazada iki aracın da sürücüleri şans eseri yaralanmazken, araçlardaki yolculardan Ümran Söylemez ve Dilruba Duygu Söylemez Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, Emircan Sağlam ile Sema Ertürk ise Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat boyunca trafiğe kapalı kalırken, araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.