Laçiner Serbest bırakıldı

Laçiner Serbest bırakıldı

Çanakkale’de düzenlenen “paralel devlet yapılanması” operasyonu kapsamında gözaltına alınan, aralarında ÇOMÜ eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner’in de bulunduğu 11 kişi sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çanakkale merkezli 10 ilde Cumartesi sabahı Paralel Devlet yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 28 kişiyi gözaltına almıştı. 28 kişiden 8’i, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Kalan 20 kişiden 9’u savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle, 11’i ise adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Aralarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner’in de bulunduğu 11 kişi, çıkarıldıkları Çanakkale Sulh Hukuk Mahkemesince, yurtdışına çıkma yasağı konularak serbest bırakıldı. Adliyeden çıkan 11 kişiyi yakınları alkışlarla karşıladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.