Kuşadası'nda otel yangını

Kuşadası'nda otel yangını

Kuşadası’nda boş bir otelde yangın çıktı. Kış sezonu nedeniyle boş olan oteldeki yangın itfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İkiçeşmelik Mahallesi Yeni Aydın yolu üzerindeki bir otelde dün gece saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Kış sezonu nedeniyle boş olan oteldeki yangın kısa sürede büyüdü. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu, yangın daha da büyümeden kısa süre içerisinde kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Yangında otelin bir çok odası kullanılamaz hale gelirken, çevre sakinleri otelin kış sezonunda boş olduğunu ve yangının boş oteli mesken edinen meczup kişiler tarafından ısınmak için yakılan ateş sonucu çıkmış olabileceğini söylediler. İtfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.