Kurtulmuş’tan canlı bombaya ilişkin bilgi

Kurtulmuş’tan canlı bombaya ilişkin bilgi

Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, güvenlik zirvesi sonrası yaptığı açıklamada, “Canlı bombanın da 1988 doğumlu Suriye uyruklu birisi olduğu tespit edilmiş ve ilgili bağlantılarının araştırılmasına da başlanmıştır” dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen güvenlik zirvesi sonrası, İstanbul’da meydana gelen patlamaya ilişkin son bilgileri aktardı.

Kurtulmuş, saldırıda 10 kişinin hayatını kaybettiğini belirtirken, “Parçalanmış bir cesedin de canlı bombaya ait olduğu tespit edilmiştir. İlgili birimlerin yaptığı çok titiz çalışmalar sonucu, canlı bombanın da 1988 doğumlu Suriye uyruklu birisi olduğu tespit edilmiş ve ilgili bağlantılarının araştırılmasına da başlanmıştır” dedi.

Yaralı ve hayatını kaybedenler

Kurtulmuş ölü ve yaralılara ilişkin ise şunları söyledi:

“10 insanı kaybettik, ölenler için taziyelerimizi ifade ediyoruz. Bunların önemli bir kısmı yabancı uyrukludur. Ayrıca şu anda 15 yaralı var, bu 15 yaralıdan 2 tanesi ağır vaziyettedir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.