Kurt, babasını ziyaret etti

Kurt, babasını ziyaret etti

Hakkari'de polisin kameralar önünde darp ederek yerde sürüklediği 14 yaşındaki Hatip Kurt, Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nde bulunan babası Hakkari Eski Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Hakkari'de polisin kameralar önünde darp ederek yerde sürüklediği 14 yaşındaki Hatip Kurt, Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan babası Hakkari Eski Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti. Babasının dün akşam cezaevinden evi aradığını ve sağlık durumunu merak ettiği gerekçesiyle kendisini görüşe çağırdığını söyleyen Kurt, bu sabah ailesi ile birlikte babasını ziyaret ettiğini belirtti. Cezaevi çıkışında konuşan Kurt, babasını ilk gördüğünde babasının kendisine sarıldığını ve çok üzgün olduğunu belirterek, "Babam beni çok merak etmişti. Bende çok merak etmesinler diye geldim. Dün telefon açmıştı zaten. Babam çok üzülmüştü. Benim başıma geldi ama hiç kimsenin başına gelmesini istemiyorum" dedi. "Benden daha kötü durumda olanlar da vardı" diyen Kurt, "Sadece ben basına yansıdım. Başkaları daha çok ağır durumdaydı. İki polisin açığa alındığını söylediler ama ben şahsen inanmıyorum açığa alındıklarına. Belki de açığa almamışlardır. Böyle söylemiş olabilirler ama ben inanmıyorum" dedi.

'Çocuklar zarar görmesin'

Anne Kurt ise, babası oğlunu televizyonlarda gördüğünü ve onu merak ettiğini belirterek, babasının kendilerini telefonla aradığını görüşmeye çağırdığı için geldiklerini ifade etti.
Öte yandan Kurt'un yüzünde halen darp izleri ve şişlikler gözlemlenirken, Kurt'un yürümekte zorlandığı görüldü.

41030