Kursiyerlere sertifika dağıtıldı

Kursiyerlere sertifika dağıtıldı

Yüksekova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği elektrik- elektronik kurslarının sonunda kursiyerlere sertifika dağıtıldı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa açmış olduğu ve 8 buçuk ay devam eden 'Elektrik-Elektronik Teknoloji' kursunu başarı ile bitiren 23 kursiyere Yüksekova Belediyesi Eş başkanları, Belediye Başkan Yardımcısı Gönül Şedal ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Hatem Öztekin tarafından sertifika verildi.

-2-070.jpg

4 yıldır her dönem 8 buçuk ay devam eden Elektrik-Elektronik kursları neticesinde toplamda 17 kişinin ilgili kurumlarda aldıkları sertifikalarla işe başladıklarını belirten Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin, "Kurslarımız kaldığı yerden sezonun başlaması ile birlikte yine devam edecektir. Her şeyin başında eğitimin geldiğini unutmamamız gerektiğini, her fırsatta dile getiriyoruz. Sertifika sahibi olan ve eğitimini gören kursiyerlerimize çalışma alanı sağlamış olmamız bizleri mutlu ediyor. Bu sertifikaları almaya hak kazanan arkadaşları tebrik eder, ileriki çalışma dönemlerinde başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

-1-141.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum