Kulp Belediyesi Eş Başkanı Dinar yaylacıları ziyaret etti

Kulp Belediyesi Eş Başkanı Dinar yaylacıları ziyaret etti

Diyarbakır'ın Kulp Belediyesi Eş Başkanı Metin Dinar yaylaya çıkan vatandaşları ziyaret ederek, öneri ve taleplerini dinledi.

YÜKSEKOVA HABER

DİYARBAKIR - Kulp Belediyesi Eş Başkanı Metin Dinar Şen, Kozmê ve Darbi yaylalarına çıkan vatandaşları ziyaret edip yaylacılarla sohbet etti. Yaylaya çıkan vatandaşlar çatışmalı sürecin güvenlik kaygısı oluşturduğunu ve bunun dışında herhangi bir sıkıntılarının olmadığını dile getirdiler.

Yaşanan çatışmalı sürecin herkes için kaygı verici olduğunu söyleyen Dinar, "Bir an önce sağduyu olgusu hakim olup bu kaygı verici süreç yerini huzura bırakmalıdır. Bu topraklar acının ve hüznün diyarı olmaktan kurtulup, barışın ve huzurun diyarı olmalıdır. Bütün dualarımız ve çabalarımız bu yöndedir. Şartlar ne olursa olsun biz her daim sizlerin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yaylada yaşayan vatandaşlar Eş Başkan Dinar'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.

img_7986.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.