Koçer çadırlarında yangın

Koçer çadırlarında yangın

Silvan'da koçerlerin çadırlarında meydana gelen yangında, 5 çadır içindeki eşyalarla birlikte tamamen yandı. Yangında 3 hayvan da öldü.

DİYARBAKIR - Diyarbakır Silvan ilçesine bağlı Kepo Mahallesi'nde koçerlerin yaşadığı çadırlarda yangın çıktı. Sabah saatlerinde meydana gelen yangında 3'ü koçerlerin kaldığı, 2'si hayvanların barınağı olmak üzere 5 çadır yandı. Olay yerine giden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, su kanalından ve yolun olmamasından kaynaklı yangına müdahale edemedi.

Yurttaşlar kendi imkanları ile yangını söndürürken, 5 çadır içindeki ev eşyalarıyla birlikte tamamen kül oldu. Çocukların çakmakla oynaması sonucu çıktığı belirtilen yangında hayvan barınağındaki 3 hayvan da öldü.

Yangın sonrası Gezer ailesini ziyaret eden Silvan Belediyesi eşbaşkan vekilleri Zuhal Tekiner ve Kerem Canpolaten, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve aileye kalacak çadır temin edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.