Kızılay Hakkari şubesi kongreye gitti

Kızılay Hakkari şubesi kongreye gitti

Kızılay Derneği Hakkari Şubesi’nin 7. Olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede Fadıl Alçiçek yeniden Kızılay Başkanı seçildi.

Yeri olmadığı için kongre Kızılay Derneği Hakkari Şubesinin bulunduğu konteynerde yapıldı.

Kongre öncesi konuşan Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Fadıl Alçiçek, rahmetli H. Şevki başkanımızın vefatından sonra yönetime geldik. Ben ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarım 7’nci kez karşınızdayız" dedi.

Alçiçek,” Rahmetli H. Şevki Besi ve ondan önceki başkanlarımızı da rahmetle anıyorum. Asırlık bir çınar olan Türkiye Kızılay Derneği tam 147 yıldır kuruluş amacından sapmadan insan mutluluğu için çalışmaktadır.

Bugün ülkemizin ve dünyanın birçok yerinde yüz binlerce insana yardım eli uzatan ve dünyanın en önemli yardım kuruluşları arasında ilk sırada yerine alan Türkiye Kızılay Derneği’nin bu başarısında yaptığı için sorumluluğuna sahip,her ortam ve koşulda yılmadan çalışan insan kaynağı ve Kızılay için olmasa olmaz her geçen gün insani yardım çalışmalarının daha da önemli hale geldiği bir dönemde Türkiye Kızılay Derneği ve özveriyi ve ortak akılla birleştirilerek her zamankinden daha fazla çalışmak zorundadır. Kızılay’ın çalışmalarının şekillendirileceği ve gelecek dönem vizyonu belirleyecektir” şeklinde konuştu.

54 delegesi bulunan Kızılay Derneği Hakkari Şubesinde 50 delege oy kullandı. Fadıl Alçiçek 7. kez başkan seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Adnan Hatipoğlu, İbrahim Aşan, Hasan Atlı, Fikret Keskin, Kazım Orhan, Arif Duman, Sema Alçiçek ve Lehat Alçiçek seçilirken Denetim kuruluna ise Mahir Kaya ve Hatip İslam getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.