Kız futbolcuların soğukla imtihanı

Kız futbolcuların soğukla imtihanı

Muş’ta, Bayanlar Bölgesel Amatör 3. Ligi’nde mücadele eden Kartal Spor ve Yağmur Spor karşılaşmasında yedek kulübesindeki kız futbolcular üstlerine battaniye örtüp, ateş yakarak ısınmaya çalıştılar.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör 3. Ligi’nde mücadele eden Kartal Spor ve Yağmur Spor karşılaşması 1-1 tamamlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sentetik Çim Sahası’nda yapılan karşılaşmada yedek kulübesinde bekleyen kız futbolcular, sıfırın altında eksi 6 derecede zor anlar yaşadılar.

Yedek kulübesinde bekleyen kız futbolcular, üstlerine battaniye atarak ve ateş yakarak ısınmaya çalıştılar. Karşılaşmayı izleyen Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Türkan, bu mevsimde bayanlar ligi karşılaşmalarının yapılmasının bir eziyet olduğunu söyledi.

Özellikle kış mevsiminde bayanlar liginin yapılmaması için önerilerde bulunacaklarını ifade eden Türkan, “Bugün Bayanlar Bölgesel Futbol 3. Lig kategorisi Kartal Spor ile Yağmur Spor’un futbol maçındayız. Her iki takımda Muş’umuzun takımı ve her iki takıma ben özellikle başarılar diliyorum. Fakat çok zor şartlarda eksi 15 -20 derecede futbol maçlarımız yapılıyor. Konuyla ilgili iki gün öncede Sayın Valimize brifing dosyası verdik. Futbol Federasyonu ve konfederasyonun yönetim kuruluna üye olmam nedeniyle federasyonda da bunu dile getireceğiz. Çünkü bayanlar liginin bu mevsimlerde oynatılması bana göre işkence” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.