Kilis'te okulda patlama: 1 ölü 2 yaralı

Kilis'te okulda patlama: 1 ölü 2 yaralı

Kilis'te bir ortaokulda meydana gelen patlamada,bir temizlik görevlisinin öldüğü, bir öğretmen ve bir öğrenci olmak üzere 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Eyüp Gökçe İmam Ortaokulu'nda meydana gelen patlamada, Milli Eğitim Bakanlığı ve İŞKUR ortaklığı ile gerçekleşen proje kapsamında hademe olarak işe başlayan Ayşegül Polat hayatını kaybetti. Olayda 7. sınıf öğrencisi G.C. ağır yaralandı. Aynı patlamada, öğretmen Galip Polat'ın da yaralandığı bildirildi. Yarılıların Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

PATLAMANIN ARDINDAN ÇEVREDEKİ OKULLAR BOŞALTILDI

Kilis'te Eyüp Gökçe İmam Ortaokulu'nda patlamanın ardından çevredeki 6-7 okul tamamen boşaltıldı.

Kilis Eyüp Gökçe İmam Ortaokulu'nda meydana gelen patlamanın ardından çevrede bulunan 6-7 okulun tamamen boşaltıldığı öğrenildi.

Okulların tatil edildiği duyurulurken, olay anında ise 4 ayrı patlama sesinin art arta geldiği belirtildi. Kent merkezinden de duyulan patlama sesinin ardından velilerin okula akın ettiği ve büyük paniğin yaşandığı belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANI: OKULUN BAHÇESİNE HAVAN MERMİSİ DÜŞTÜ

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Eyüp Gökçeimam Ortaokuluna havan topu düştüğünü, olayda yaralananlar olduğunu ifade etti.

NTV yayınına bağlanan Başkan Kara, Eyüp Gökçeimam Ortaokulu bahçesine havan mermisi düştüğünü ifade ederek, “Birkaç yaralımız var. Okullar boşaltıldı” dedi.

Hava topunun güney yönünden geldiği bilgisini aldıklarını ifade eden Kara, kent sakinlerini de provokasyona gelmemeleri yönünde uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.