Kılıçdaroğlu'ndan 'Can Dündar ve Erdem Gül' açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan 'Can Dündar ve Erdem Gül' açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül hakkındaki davayla ilgili, "Umarım yargı tekrar Anayasa Mahkemesi'nin kararına uygun olarak kararını verir ve toplum bu gerginlikten kurtulmuş olur" dedi.

"MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin görüntü ve haber yayınladıkları" gerekçesiyle haklarında dava açılan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilci Erdem Gül hakkındaki ikinci duruşma yarın gerçekleşecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Anayasa Mahkemesi son derece güzel bir karar verdi ve toplumda oluşan gerginliği sonlandırdı. Yerel mahkeme de bu karara uydu. Dolayısıyla yargı kendi içerisinde bir sorunu çözmüş oldu. Şimdi olay yeniden görüşülüyor, umarım yargı tekrar Anayasa Mahkemesi'nin kararına uygun olarak kararını verir ve toplum bu gerginlikten kurtulmuş olur" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.