Kılıçdaroğlu’ndan Beyaz’a: Ne özrü diliyorsun

Kılıçdaroğlu’ndan Beyaz’a: Ne özrü diliyorsun

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Beyazıt Öztürk’ün programında yaşananların ardından Beyazın özür açıklamasıyla ilgili, “Kardeşim neden özür diliyorsun sen?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a katılan Ayşe öğretmenin programda söylediği, “Burada çocuklar ölüyor, anneler ağlamasın artık sessiz kalmayın” sözleriyle ilgili Beyazıt Öztürk’ün özür dilemesine ilişkin, “Programı yapan arkadaş da sanatçı arkadaş da özür diliyor. Kardeşim neden özür diliyorsun sen? Yürek yok mu sende? Cesaret yok mu? Ne özrü diliyorsun? Kimi üzersin sen, ancak üzsen üzsen çocuk katillerini üzersin sen başka kimi üzeceksin?” diyerek özür dilemesine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında konuya ilişkin şunları söyledi:

“Ben merak ediyorum. Bu sanatçı arkadaşımızın üzerine gidenler, gitsinler annelerine bir sorsunlar, ‘anne benim önemim nedir senin güzünde’ desinler. Bir evladın önemi nedir annenin gözünde, bir sorsunlar. Bir sorsunlar bakalım. Sen kalkıyorsun bunu acımasız bir propaganda aleti olarak kullanıyorsun. Bir de savcı soruşturma açıyor terör örgütü propagandası yapmaktan.

Ne zamandan beri ‘çocuklar ölmesin’ demek terör örgütü propagandası oldu. Yıllar önce bunu Nazım yazmıştı, ‘çocuklar ölmesin, şeker yesinler’ diye yıllar önce.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.