Kılıçdaroğlu Almanya yolcusu

Kılıçdaroğlu Almanya yolcusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ocak 2016 Cumartesi günü Almanya’nın Essen kentine gidecek.

CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, iki günlük Almanya programı kapsamında pazar günü saat 08.30’da Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir’le çalışma kahvaltısında bir araya gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, kahvaltının ardından sivil toplum kuruluşları temsilcileri, inanç ve kanaat önderleriyle buluşacak. Kılıçdaroğlu, Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD), Hıristiyan Demokrat Birliği (CDU) ve Yeşiller’in Eyalet ve Federal Parlamento üyesi milletvekilleri, Wuppertal ve Essen Belediye Başkanlarıyla da öğle yemeği yiyecek. Kılıçdaroğlu, aynı gün CHP Köln Derneği Gençlik Kolları ve Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı’nın birlikte düzenlediği “Nazım Hikmet 114 Yaşında” etkinliğine katılmasının ardından Türkiye’ye dönecek.

Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasını yapacağı etkinlik, pazar günü Essen Grugahalle Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak. Etkinliğe Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’ın eşi Dilek Dündar’ın yanı sıra Rutkay Aziz, Zülfü Livaneli, Ataol Behramoğlu, Tarık Akan, Nebil Özgentürk, Sunay Akın ve Levent Üzümcü de sunumlarıyla katılacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.