'KCK' Hakkari davası ertelendi

'KCK' Hakkari davası ertelendi

Hakkari’de görülen KCK’ davasının 2. Dalgasında yargılanan 21 kişinin duruşması bugün görüldü. Duruşma 17 Mayıs 2016 tarihine ertelendi.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - 25 Nisan 2011 tarihinde yapılan ve aralarında dönemin Hakkari Belediye Başkan Yardımcıları ile belediye meclis üyeleri ve BDP il yöneticilerinin bulunduğu 23 kişinin gözaltına alındığı ‘KCK’ operasyonun 2. Dalgasında yargılanan 23 kişinin duruşması bugün görüldü.

Hakkari 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan sanıklardan, Kadir Şahin, Kenan Kaya, Melek Atan, Hatice Demir, Mehtap Daştan Demirer, Ekrem İdem, İsmail Tenik, İsmail Keskin, Selim Engin ve Fahri Kurt ile avukatları katıldı.

İfade işlemlerinin tamamlanması ve avukatların savunma yapmalarının ardından karar için ara verildi.

Mahkeme heyeti, duruşmayı dosyadaki eksikliklerin tamamlanması ve ifadesi alınmayan bazı sanıkların ifadelerinin alınması için bir sonraki celseyi 17 Mayıs 2016 tarihine ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.