Kayseri'yi sel vurdu 1 kişi hayatını kaybetti

Kayseri'yi sel vurdu 1 kişi hayatını kaybetti

Kayseri'de sele kapılan bir çoban yaşamını yitirdi. Bayramın son günü akşam saatlerinde bastıran kısa süreli sağanak, bazı kentlerde de maddi hasara yol açtı.

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesini etkisi altına alan şiddetli yağışın yol açtığı sele kapılan 23 yaşındaki çoban hayatını kaybetti. Artvin, Bolu, Malatya ve Gaziantep'te etkili olan kısa süreli sağanak yağışlar maddi hasara neden oldu.

İlçede akşam saatlerinde yaklaşık 30 dakika etkili olan sağanağın ardından meydana gelen sel, ilçe merkezinde çok sayıda araç ve evde hasara yol açtı. Araplı Mahallesi'nde hayvanlarını otlatırken sel sularına kapılan çoban Bayram Soyak yaşamını yitirdi.

Sel suları park halindeki çok sayıda aracı sürükledi. İlçe merkezindeki parke taşı ve asfaltın bir bölümü de akıntıya kapıldı. İş yerleri, konut ve 60'a yakın araçta hasarın oluştuğu selde 300 küçükbaş hayvan telef oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.