Kars'ta provokasyonlara karşı uyarı

Kars'ta provokasyonlara karşı uyarı

Kars HDP milletvekili adayı Ayhan Bilgen, partilerine karşı sistemli saldırıların yanı sıra kendi adlarına köyleri gezen bir ekibin inanç ve din üzerine kabul edilemez yorumlarda bulunduğuna dikkat çekti.

KARS - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars İl Örgütü dün HDP seçim bürosuna düzenlenen taşlı saldırıyı parti binasında düzenlediği toplantıda kınadı. HDP milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan milletvekili adayı Ayhan Bilgen, Digor'daki seçim bürolarına da saldırı olduğunu belirterek, "Önümüzdeki dönemlerde bu tür provokasyonların olacağı endişesini taşıyoruz" dedi. Provokasyonlara gelmeyeceklerini ifade eden Bilgen, "Geçtiğimiz günlerde bizim partimizmiş gibi gidip köylerde bizim adımıza ama bizim asla kabul etmeyeceğiz özellikle inanç ve din konusu ile yorumlar yaklaşımlarda bulunuyorlar" dedi. 

Partilerine zarar vermek ve halktan uzaklaştırmak için bu tür yöntemlerin devreye konulduğunu dile getiren Bilgen, partilerine yönelik organize ve sistematik saldırıların hız kesmediğini belirtti. Bu tür provokatif girişimlere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Bilgen, "Özellikle Kars'ta özel bir ekip görevlendirildi ve bu ekip Eş Genel Başkanımız ile ilgili astı astarı belli olmayan bilgiler paylaşacak. Bu karalama kampanyasına ilişkin elimizde çok somut bilgiler var" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.