Kardeş Belediye’den anlamlı destek

Kardeş Belediye’den anlamlı destek

Beşiktaş Belediyesi, Hakkari Belediyesi Feqîyê Teyran Kültür Merkezi’ne 56 adet müzik aleti gönderdi.

HAKKARİ-  Hakkari Belediyesinin kardeş belediyesi olan Beşiktaş Belediyesi, Hakkari'de sosyal, kültürel ve sanat faaliyetlerinin başarılı adresi olan Hakkari Belediyesi Feqîyê Teyran Kültür Merkezi'nde öğrenciler için ihtiyaç duyulan 56 adet müzik aletini göndererek, anlamlı bir destekte bulundu.
 
Müzik aletleri Beşiktaş Belediyesi'ne bağlı Beltaş Eğitim Kültür Hizmet ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından hazırlanıp Hakkari Belediyesi Feqîyê Teyran Kültür Merkezine gönderildi.
 
Hakkari Belediyesi Feqîyê Teyran Kültür Merkezi öğrencileri ihtiyaç duydukları müzik aletlerine kavuşmanın heyecanını yaşarken, bu anlamlı desteklerinden ötürü Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a ve Beltaş Eğitim Kültür Hizmet ve Sosyal Yardım Vakfı Müdürü Çetin Tarıoğlu’na teşekkür ettiler.
 
Beltaş Eğitim Kültür Hizmet ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından hazırlanıp gönderilen 56 adet müzik aleti içerisinde; 20 Adet Gitar, 22 Adet Bağlama, 10 Adet Erbane, 1 Adet Gitar Pedalı, 1 Adet Zurna, 1 Adet Keman ve 1 Adet Davul yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.