Karaman'da onlarca çocuğa tecavüz iddiası

Karaman'da onlarca çocuğa tecavüz iddiası

Karaman'da Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'ne yakın kişilerin kiraladığı evlerde kaldıkları berirtilen onlarca öğrenciye tecavüz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı.

Karaman'da Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'ne (KAİMDER) yakın kişilerin kiraladığı evlerde kaldıkları öne sürülen 9 ve 10 yaşlarında bulunan onlarca öğrenciye tecavüz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı.

BirGün Gazetesi'nin haberine göre, Karaman merkezde bir okulda görev yapan Eğitim Bir Sen üyesi sınıf öğretmeni M.B., söz konusu evlerde kalan öğrencilere özel ders vermek için gidiyordu. İddiaya göre, M.B. özel ders için gittiği çeşitli evlerde öğrencilere tecavüz etti. Olay bir öğrencinin durumu ailesine anlatması üzerine duyuldu. Şikayet üzerine öğretmen M.B. 4 Mart Cuma günü okula gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Savcılıkta ifadesi alınan öğretmen M.B. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gizlilik kararı

Savcılık dava dosyası hakkında gizlilik kararı aldı. Öğretmenin tutuklanmasının ardından 8 öğrenci aileleriyle birlikte 6 Mart tarihinde Karaman Devlet Hastanesi'ne gitti. Kontrolden geçen çocuklar tecavüzü raporla belgeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.