Karakolda görevli polis dehşet saçtı: 2 polis hayatını kaybetti

Karakolda görevli polis dehşet saçtı: 2 polis hayatını kaybetti

Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Olayda karakol amiri ve ekipler amiri hayatını kaybetti.

Adıyaman'ın Altınşehir Polis Karakolu'nda görevli polis memuru S.U.Ş, polis merkezine gelerek polis merkezi amiri Başkomiser Kamuran Ü’yü ve asayiş şube ekipler amiri Gökhan Ö’yü kendisine ait beylik tabancasıyla ateş ederek ağır yaraladı.

S.U.Ş, karakolda görevli polis memurları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilirken olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Karakolda görevli polis, diğer polis memurlarına silahla ateş etti

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan polisler Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı. Karakol amiri Başkomiser Kamuran Ü. ve ekipler amiri Gökhan Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Saldırıyı gerçekleştiren S.U.Ş.’nin ise hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.