Kanser olduğunu öğrenince hayatına kıydı!

Kanser olduğunu öğrenince hayatına kıydı!

Beyoğlu Taksim’de eski ceza hukuku avukatı mide kanserine yakalandığını öğrenince, kendisini iple astı.

Olay, Beyoğlu Taksim Asmalı Mescit Mahallesi Jurnal Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın giriş katında meydana geldi. Uzun yıllar ceza hukuku avukatlığı yapan 49 yaşındaki Ö.N.K, avukatlığı bırakmasının ardından yaklaşık 5 yıl önce Taksim’de bir daire satın aldı. Eski avukat, bir süre önce şiddetli baş ve mide ağrısı çekmeye başladı.

Ağrılarına dayanamayan eski avukat, yaklaşık 1 hafta önce hastaneye giderek muayene oldu. Muayene sonucunda Ö.N.K beyninde iyi huylu, midesinde ise kötü huylu tümör olduğunu öğrendi. Doktorun verdiği ilaçları kullanmaya başlayan avukat, olayın yaşandığı gün evinden çıkarak dolaştıktan sonra bir yakın arkadaşı ile görüştü. 

Ertesi sabah avukatın kiralarını topladığı ev sahibi, kendisini defalarca cep telefonundan aradı, ancak ulaşamadı. Yaşadığı binadaki komşuları da, kendisine ulaşamayınca Ö.N.K'nın hayatından endişe ederek dairenin kapısını kırdı. Komşuları, Ö.N.K'nın kendisini dairesindeki asma katın cumbasına iple astığını gördü. Komşuları, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ö.N.K'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.