Kamalak'tan AKP'ye seçim şarkısı önerisi

Kamalak'tan AKP'ye seçim şarkısı önerisi

AKP’nin yasaklanan “Haydi Bismillah” seçim şarkısını değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “İktidar partisi 13 yıl sonra besmele ile işe başlıyor. Kanaatimce Fatiha ile başlasa daha iyi olacak” diye konuştu.

Partisinin 1 Kasım seçimlerinde yarışacak milletvekili adaylarının tanıtımı ve bayramlaşma törenine katılan, kendisi de İstanbul 1'inci bölge 1'inci sıradan aday olan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, AKP 'nin 13 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatarak "Bu kadar yanılan bir ekibe, bu kadar kandırılan bir gruba Türkiye gibi güzide bir ülkeyi yönetmesi konusunda görev verilebilir mi?" diye sordu. 

Yüksek Seçim Kurulu'nun yasak getirdiği AKP'nin "Haydi Bismillah" seçim şarkısı üzerine konuşan Kamalak "İktidar partisi 13 yıl sonra besmele ile işe başlıyor. Kanaatimce Fatiha ile başlasa daha iyi olacak" dedi.

Kamalak, bazı kanalların yayın platformlarından çıkartılmasına yönelik uygulamaya "Yanlış hesap Bağdat'tan geri döner. Şimdi Bağdat'a gitmesinden, Türk mahkemesinden geri döner" diye düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum