Kahve taranmasıyla ilgili 6 gözaltı

Kahve taranmasıyla ilgili 6 gözaltı

İstanbul'un Kanarya Mahallesi'nde bulunan bir kıraathanenin taranması sonrası mahallede yapılan operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı. Yine İstanbul, Balıkesir ve Aydın'da 8 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Kanarya Mahallesi'ndeki Tavuskuşu Caddesi üzerinde bulunan Ufuk Kıraathanesi'nin dün gece yüzleri maskeli 2 kişi tarafından taranması sonucu 2 kişi yaşamını yitirmiş ve 5 kişi de ağır yaralanmıştı. Olayın ardından mahallede bulunan kimi adreslere polislerce yapılan baskınlarda 6 kişi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan 6 kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Kentte yine dün akşam saatlerinde Avcılar'da Yasemin Isırgan ve Caner Gönül adlı iki kişi sivil polisler tarafından gözaltına alındı. Gözaltı gerekçeleri öğrenilemeyen her iki kişinin de İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'ne götürüldükleri öğrenildi.

Balıkesir'de 4 gözaltı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde de gözaltılar yaşandı. Bu sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan Turgut, Bayram Özyıldırım, Yavuz Karası ile Sakine Atan Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltına alınanların emniyetteki sorguları halen devam ediyor.

Aydın'da 2 kişi gözaltına alındı

Aydın'da ise Söke ilçesinde İzmir'e seyahat etmek isteyen 2 kişi, Söke Otogarı'nda polisler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, çantaları arandıktan sonra Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Sözkonusu kişilerin eylem amacıyla İzmir'e geldikleri gerekçesiyle gözaltına alındığı iddia edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.