Jose Sosa'da işlem tamam!

Jose Sosa'da işlem tamam!

Beşiktaş'ın borsaya bildirdiği Arjantinli oyuncu Jose Sosa, İstanbul'a geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir grup taraftar ile gazetecilerin karşıladığı Jose Ernesto Sosa, bir taraftarın verdiği Beşiktaş atkısıyla kameralara poz verdi.

Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan 29 yaşındaki oyuncunun, daha sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Siyah-beyazlıların 29 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalaması beklenirken Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Metalist Kharkiv'e 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.  

BEŞİKTAŞ BORSAYA BİLDİRDİ

Beşiktaş, Arjantinli futbolcu Jose Ernesto Sosa'nın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "FC Metalist kulübü oyuncusu Jose Ernesto Sosa'nın şirketimiz profesyonel futbol takımına transferi ile ilgili olarak kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

SOSA KİMDİR?

Geçtiğimiz yıl Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen Jose Ernesto Sosa kimdir?

Sağ kanat, sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında görev yapan Arjantinli futbolcu, kariyerine Estudiantes'te başladı. Ülkesinde yıldızı parlayınca Avrupa devlerinin dikkatini çeken Sosa, 2007-2008 sezonunun başında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer oldu. Alman ekibinde beklenen performansa ulaşamayan yıldız, 2009-2010 sezonunu Estudiantes'te kiralık olarak geçirdi. 2010-2011 sezonunda ise Napoli'ye transfer oldu. Burada da 1 sezon geçirdikten sonra Metalist Kharkiv'e geçti. İki buçuk sezon Ukrayna'da forma giydikten sonra Atletico Madrid tarafından kiralandı. Atletico'nun La Liga şampiyonu olan ve Şampiyonlar Ligi finali oynayan kadrosunda yer aldı.

NTV SPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.