İstanbul'da saldırı:1 ölü 3 yaralı

İstanbul'da saldırı:1 ölü 3 yaralı

Eyüp’te Büyük Osmanlı Derneği’ne gelen 2 şüpheli, uzun namlulu silahlarla dernek binasını taradı. Saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Olay, Eyüp’te faaliyet gösteren Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği’nde saat 22.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, kimliği belirsiz ve yüzleri maskeleri 2 şüpheli, dernek binasına gelerek ellerindeki uzun namlulu silahlarla dernek binasını taradı. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde çevre güvenliği alınırken zırhlı polis araçları da çevrede operasyon başlattı.

Saldırının ardından yaralanan 4 kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Durumu ağır olan ve başından yaralanan bir kişi tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan diğer 3 kişinin hastanedeki tedavileri ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.