İstanbul'da rektörlük aracına silahlı saldırı!

İstanbul'da rektörlük aracına silahlı saldırı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü'ne ait resmi plakalı bir otomobile, TEM otoyolu üzeri Levent Viyadüğü'nden silahlı saldırı düzenlendi.

Olay saat 20.15 sıralarında TEM Otoyolu üzerinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışı Edirne istikametinde meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü'ne ait resmi plakalı araç, köprü çıkışında seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anında Prof. Dr. Musa Duman araçta bulunmazken, Duman’ın şoförü bacağına isabet eden kurşunla hafif şekilde yaralandı. Saldırının ardından sürücü soğukkanlı bir şekilde aracı Levent Viyadüğü üzerinde durdurarak durumu polise bildirdi.

Olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağına kurşun isabet eden sürücüyü ilk müdahalesinin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayın ardından operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.