İstanbul'da kaza: 1 polis hayatını kaybetti

İstanbul'da kaza: 1 polis hayatını kaybetti

Beşiktaş’ta trafik ekibine ait bir polis aracı ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 1 polis hayatını kaybederken, 1 polis de yaralandı.

Beşiktaş'taki kaza Çırağan Caddesi Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde saat 01.00 sıralarında meydana geldi.

Ortaköy istikametinde ilerleyen ve içerisinde 2 trafik polisinin bulunduğu 34 A 4342 plakalı araç, karşı istikametten gelen 34 RUZ 27 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan polis aracı yol kenarındaki kaldırıma çıktıktan sonra demir parmaklıklara çarparak durdu.

Ön kısmında büyük hasar oluşan otomobil ise yol ortasına savruldu. Kazada bir polis hayatını kaybederken, bir polis de yaralandı.

Otomobil sürücüsünün ise ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu ve olaydan sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.